Elitkontoret lanserar digitalt verktyg

Elitkontoret lanserar digital plattform för medlemmar och kunder

digital plattform för medlemmar och kunder


Det är något underbart med att se och höra våra medlemmar interagera och samverka med varandra. HJälpa varandra med problem som kan komma upp under dagen, tips och råd på hur man kan utveckla sin affärsmodell eller informella och formella mentorskap medlemmar emellan. Tills idag har våra medlemmar enbart haft en fysisk plattform att samverka på, vilket fungerat väldigt bra. Dock har vi velat ta det ännu längre. Vi vill att våra medlemmar ska kunna kommunicera och samverka med varandra även fast man inte är fysiskt på plats.

 

DIN EGEN PROFIL oCH TILLGÅNG TILL ETT DIGITALT COMMUNITY

Som medlem eller kund till oss på Elitkontoret har du ditt egna konto och profil. Härifrån har du möjligheten att göra bokningar av konferensrum, kommunicera med andra medlemmar på Elitkontoret och få en total översikt över ditt medlemskap. Du har möjlighet att själv se samtliga bokningar, bjuda in gäster samt sköta fakturor och betalningar.

 

bättre möjlighet till samverkan


Få en bättre överblick på medlemmarna och vad de jobbar med. Kanske är din nästa samarbetspartner i kontoret mittemot? Du kan även starta en konversation med personerna direkt på hemsidan (och via mobil-appen som tillhör).

 

 

 

Kompetensområden


Plattformen kategoriserar kompetensområden hos våra medlemmar, vilket gör det enklare att söka efter samarbetspartners eller personer som kan vara behjälpliga. Samtidigt möjliggör plattformen att skapa forumtrådar där man diskuterar olika ämnen, tar hjälp av andra eller samordnar en afterwork.

 

BOKA KONFERENSRUM ENKELT DIREKT ONLINE


Plattformen ger både våra medlemmar och andra kunder möjligheten att boka konferensrum efter behov direkt via mobil-applikationen eller hemsidan. Att ha möjligheten att snabbt kunna boka en lokal utan att behöva ringa ett samtal är en bekvämlighet som efterfrågas mer och mer. Den som bokar lokalen kommunicerar också ut på ett effektivt sätt till mötesdeltagarna med påminnelser via plattformen. Catering och övriga notiser som allergier eller speciella önskemål om teknik görs direkt via bokningen.

 

För att boka våra mötesrum: Klicka här

 

 

Bli medlem och betala direkt online


Plattformen gör det möjligt att registrera sig direkt som medlem eller kontakt på hemsidan, vilket gör det möjligt att återkommande göra enkla bokningar av konferensrum eller ha möjligheten att aktivera ett medlemskap när behovet kommer upp. Önskar man betala direkt vid bokningen kan detta göras med betalkort.

 

För att se vilka medlemskap vi erbjuder, boka visningar eller bli medlem: Klicka här

Bli medlem online