Freelance Friday

Freelance Friday #4

VAD ÄR FREELANCE FRIDAY?

Svaret är enkelt. Därför att det är fantastiskt kul och bra för affärerna. Freelance Fridays är ett tillfälle där du har möjlighet att jobba, ha affärsmöten och nätverka en fredag varannan vecka i en kreativ miljö bland andra kreativa och fantastiska personer som du. Spela dina kort rätt och det här kan bli början på något fantastiskt.Du kommer att möta andra digitala nomader, entreprenörer, kreatörer. Med andra ord, ett paradis för nätverkande. Vad som blir summan av kardemumman är delvis upp till dig men vi har så att säga dukat bordet. Givetvis kan du boka in affärsmöten under dagen och möta upp dem i något av samtal, mötes eller konferensrummen på Elitkontoret.

FÖRELÄSNING
HUR SKAPAR MAN EFFEKTIVA MÖTEN OCH EN GOD MÖTESKULTUR? 

Denna gången får vi besök av en spännande gäst. Göran Persson, som är konsult inom kommunikation och förändringsarbete.

Göran kommer att föreläsa om hur man skapar effektivare möten och om hur man skapar en god möteskultur. Göran ger dig verktyg som kommer att leda till att du kan minska mötestiden och ändå få ut högre effekt.

Föreläsningen sker efter frukostbuffén.

Läs mer om Göran på
http://www.gpforandring.se/presentation/

ANMÄL DIG HÄR!


Freelance Fridays anordnas på Elitkontoret. Ett coworking office och business center i centrala Borås. Här har du tillgång till enskilda arbetsplatser under dagen med förvaring för dina tillhörigheter. Har du inbokade affärsmöten under dagen har vi konferens och mötesrum, såsom en kreativ lounge miljö där du kan mötas och arbeta. Som grädde på moset så får en grym frukost och lunchbuffé samt eftermiddags-snacks! Självklart har du oändlig tillgång av nymalt kaffe.

ANMÄLAN
Pris per person: 195 SEK inkl. moms
Betalas med kort i receptionen eller via faktura.

ANMÄL DIG HÄR!

I priset ingår

– Kontorsplats för dagen

– Frukostbuffé, lunchbuffé, fika

– Så mycket kaffe och té du orkar dricka

– Förvaringsskåp för tillhörigheter

– Tillgång till samtalsrum lounge-utrymmen för möten under dagen

– Tillgång till konferens & mötesrum för möten under dagen