Community manager

Jobbannons: Community Manager

ÄR DU VÅR COMMUNITY MANAGER?

Welcome to the community!


Elitkontoret är ett modernt kontorshotell samt konferensanläggning i centrala Borås, beläget ett stenkast ifrån centralstationen. Vi har moderniserat det traditionella kontorshotellet och skapat en levande plats för arbete och möten som går under benämningen – Coworking. I våra lokaler arbetar uppemot 50 stycken företag från olika branscher. Vi anordnar också konferenser åt våra medlemmar samt externa företag med en förstklassig service. Vi värdesätter våra kunder till högsta grad och arbetar för att skapa en miljö där alla känner sig väl omhändertagna. Vi nöjer oss inte med att vara bra, vi vill bli bäst på det vi gör!

rollen som Community Manager

Som Community Manager är service något som ligger dig varmt om hjärtat, att se lösningar istället för problem. Planera och koordinera evenemang för att skapa ett levande community som förstärker vårat varumärke samt få in nya företag i vår miljö.

I arbetsuppgifterna ingår det övergripande ansvaret för bokning och planering av konferenser, det övergripande ansvaret att få in nya hyresgäster utefter uppsatta mål samt vara ansiktet utåt för Elitkontoret. En utvecklande, spännande roll med stor möjlighet till personlig utveckling. Du kommer vara spindeln i nätet i vår organisation och arbeta med att ständigt förbättra vår verksamhet i det dagliga arbetet. En roll som kräver öga för detaljer, lösningsorienterat sinne och en positiv inställning.

vi söker dig..

…som är ansvarsfull och klarar av ett högt tempo med många bollar i luften. Du är trygg och trivs i att arbeta självständigt men också i att samarbeta, då du kommer vara spindeln i nätet mellan din kollega i receptionen, våra kunder och ägare. Du har en fallenhet för service som ligger dig varmt om hjärtat, prestigelös samt är van vid administrativt arbete, även fast rollen innebär varierande arbetsuppgifter.

 

Anställningsvillkor

Arbetstiden är främst förlagd dagtid, måndag till fredag. Sista ansökningsdag 15.e januari och tjänsten tillsätts när rätt person hittats då intervjuerna sker löpande. Lön efter överenskommelse.

Ansökan

Skicka in din ansökan med bifogat CV samt personligt brev. Vi läser ansökningarna och kallar in till intervju löpande.

Skicka din ansökan till:
E-post: daniel@elitkontoret.se

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
E-post: daniel@elitkontoret.se
Tel: 0704202081

 

Känner du rätt person för jobbet? 

Rekommendera en vän som du tror passar perfekt för jobbet. Går din vän hela vägen till en anställning vinner du en iPad Mini.