Konferens och affärsmöte

Konferens och affärsmöte, att tänka på?

Vad bör du tänka på när du bokar lokal för konferens och affärsmöte? Det är några aspekter vi tycker ska vara på plats vid affärsmöten och konferenser för bästa resultat. Det är också något vi hjälper våra kunder med inför deras affärsmöten och konferenser hos oss på Elitkontoret.

Rätt möteslokal för ändamålet

Vad är det för typ av konferens och affärsmöte? Den frågan tycker vi du bör ställa dig innan du bokar lokal. Är det ett informationsmöte, workshop, teambuilding, utbildning? Vad är dina intentioner som anordnar mötet?

När man bokar en lokal för sin konferens eller affärsmöte är det relevant att ställa sig dessa frågor, då du förhoppningsvis vill att mötet ska ge så mycket som möjligt. Planerar man inte i förväg är det större risk att mötet inte går som planerat, vilket gör att pengarna du investerar i mötet kan gå förlorat. Tid går också förlorad från deltagarna, vilket kunde utnyttjats på ett effektivare sätt.

rådgivare inför din konferens och affärsmöte, inte ordermottagare

Vi tycker det är viktigt att våran kund får den bästa förutsättningen för sin konferens och affärsmöte. Därför är vi inte bara en ordermottagare och bokar in möten efter förfrågan. Tillammans med kunden diskuterar vi igenom upplägget och vilka kriterier som ska uppfyllas för att mötet ska bli framgångsrikt. Skulle vi inte göra det, är det större risk för missförstånd och missnöjda deltagare för mötet som anordnas.

Våra lokaler

Vi tillgodoser lokaler för både mindre affärsmöten och större konferenser, workshops och event åt företag och olika organisationer. Vid mer intima affärsmöten som mentorssamtal, personalmöten och intervjuer rekommenderar vi Green Room, med lugna färgtoner, bekväma möbler och totalt insynsskydd. Är det ett kundmöte, brainstorming eller liten workshop rekommenderar vi Orange Room. Den oranga möbleringen skapar mer fokus och pall-stolarna får deltagarna att sträcka på sig under mötet och hålla sig alerta.

Vid större konferenser som styrelsemöten, större förhandlingar, utbildningar och event har vi två lokaler för detta. Yellow Room, som tar in 12 personer passar utmärkt för mer formella möten och utbildningar. Lokalen Arenan tar in 50 personer i bio-sittning vilket passar bra vid föreläsningar eller presentationer. Här kan vi också möblera helt efter kundernas önskemål för att skapa den rätta känslan. Ibland fungerar U-bordssittning eller Ö-sittning bäst, medans i andra fall kan cirkel-sittningar eller bio-sittning vara bäst lämpat.

Vill du se våra lokaler för att se ifall dessa passar inför din nästa konferens och affärsmöte – se här!

Lycka till inför din nästa konferens och affärsmöte!

Med vänlig hälsning, 
Daniel Isaksson, VD-/platsansvarig Elitkontoret

 

Dela gärna inlägget om du finner det intressant!