Kontor i Borås

Flexibla kontorslösningar för dagens behov

Receptionen är stängd
Stängt

Receptionens öppettider:

Måndag - fredag: 08-17

För dig som är intresserad av drop-in kontor gäller ovanstående öppettider. För våra medlemmar är anläggningen öppen dygnet runt.

Boka din visning idag

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Upptäck din perfekta arbetsplats

drop-in-office
Hot Desk
Flex Desk
Fixed Office

Allmän information om våra tjänster

Vi tycker hög servicenivå är viktigt. Därför är receptionen bemannad under veckodagarna och vi finns alltid tillgängliga när du behöver det. Allt från service under ert affärsmöte, välkomnande av besökare eller om du vill få en taxi beställd till kontoret. Vi vill alltid ge den bästa tänkbara servicen till våra kunder för att optimera deras arbetsdag.

Samtliga av våra tjänster har tre kalendermånaders uppsägningstid, men ingen bindningstid. Det innebär att du som går i tankarna att skaffa ett eget kontor eller kontorsplats inte behöver ta en stor ekonomisk risk.

Behöver du en plats för att möta upp kunder och arbeta vid sporadiska tillfällen? Vid behov av kontorsplats några dagar i veckan rekommenderar vi antingen Hot Desk eller Flex Desk. Vissa har behov av en egen arbetsstation med sin egen utrustning, då passar Fixed Desk bäst.

Behövs ett eget kontor i Borås så har vi kontorsrum från en till sex personer. Kontoren kommer med ergonomiska kontorsmöbler och möjlighet till anpassning för era specifika behov.

Vi vet att en flytt kan vara en jobbig process och därför vill vi underlätta det för er. Genom samarbete med Kinnarps har vi tagit fram ett fullergonomiskt inredningskoncept för våra kontor i Borås som förenklar arbetsdagen för dig som kund. Slipp tänka på att köpa möbler och hyra en flyttfirma, det sköter vi åt dig!

Elitkontoret är strategiskt placerat i Borås för att enkelt ta sig till jobbet och ut till kunderna, men även att kunderna enkelt ska hitta till dig. Det finns flertalet parkeringsplatser i anslutning till vår anläggning. Vi har även fyra egna parkeringar till för dig som besöker oss.

Vår anläggning är anpassad för arbete och affärsmöten i en professionell och stimulerande miljö. Oavsett om du är på genomresa för ett kundbesök, behöver en kontorsplats för dagen eller söker ett stadigvarande kontor eller kontorsplats i Borås har vi något som kan passa dig.